Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.11.2010 16:16 - Великото географско откритие - магистрала Тракия
Автор: spassovm Категория: Политика   
Прочетен: 2468 Коментари: 0 Гласове:
2



TERRA INCOGNITA И ВЕЛИКИТЕ ГЕОГРАФСКИ ОТКРИТИЯ След последните разкрития за изкочилите внезапно мочурища пред стрителите на Лот 4 от магистрала Тракия, се почуваствахме като моряците на Ниня, Пинта и Санта Мария. Гордо поделяйки щурвала на държавния кораб, г-н Бойко Борисов и г-н Васил Божков ни връщат в романтичните години на ВЕЛИКИТЕ ГЕОГРАФСКИ ОТКРИТИЯ.
Пред очите на двамата, възседнали кануто на любимия Оцеола се ширват неоткрити до сега мочурища, равнини, планини, морета може би. Как да не анексират тогава! Вие знаете ли Колумб с колко анекса е анексирал Индия, която се е оказала Америка? И тогава са ставали грешки.
Кога се появиха тези мочурища? Налага се г-н Цветанов ще възложи незабавно проверка кой и кога ги е наводнил! Може би Царят и неговите Португалци (вероятно осми правнуци на Вашко Да Гама ) са ударили нож в гърба на изпълнителя Божков. Португалските агенти по тези места са замислили този пъклен план  още преди 3 века, наименовайки местната река  МОЧУРИЦА .  (б.а. в р. Тунджа се вливат реките Калница и Мочурица- последната минава през Петолъчката). А пред двамата капитани някой е укрил информацията, че там има мочурища, в които има мътна вода, а не Стралджанска гроздова! Това е подвеждане на изпънителя от възложителя, за което някой трябва да плати - рабира се данъкоплатеца! Предмет на полицейската проверка ще бъде и дали в река Мочурица не са се развъдили октоподи, който увиват пипалата си около веригите на багерите и злонамерено спират армадата на Откривателите на TERRA INCOGNITA, новата Атлантида между Ямбол и Стралджа.
Да не закачаме отривателите! То така г-н Божков и г-н Борисов виж и златни жилки открили (за разработката им обаче- нов анекс...) Ама за какво ли им са златни жили, като има анекси?
Ако г-н Божков не бе торпилирал концесионните галеони на правнуците на Вашко Да Гама,, сега щяхме вече да пътуваме по "Тракия" и да строим другите магистрали с европейски пари.. А сегашната пълна зависимост на Борисов от Божков  ще ни струва (не дай Боже) европейското финансиране на магистралата  за 2010 г.  а може би и за 2011 г. Но пък ще има анекси за сметка на републиканския бюджет. То звучи и патриотично- АНЕКСИРАМЕ  TERRA INKOGNITA MAGISTRALIO TRACIO?

--


Тагове:   магистрала,   откритие,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: spassovm
Категория: Политика
Прочетен: 938089
Постинги: 106
Коментари: 569
Гласове: 472
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930