Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.03.2010 07:35 - ЕМАНЦИПАЦИЯ
Автор: spassovm Категория: Политика   
Прочетен: 4286 Коментари: 12 Гласове:
0ЕМАНЦИПАЦИЯ   Като представител на опозиционна партия няма да пестя критиките към театралния Биг брадър, в който Бойко Борисов превърна политическия живот. Но като обективен наблюдател не мога да не отбележа адмирациите си към стремежа на Борисов и Доган да се еманципират, откъснат от Началниците си от бившата ДС.   Високата топка, която Борисов подаде на Доган с възобновяването на случая Емин е много ясен знак за общата им кауза, която приветствам. Информацията, която постоянно тече в медиите през последната седмица е достатъчна, за да се сглоби не особено сложния пъзел.   Борисов дължи осъществяването на детската си мечта-  кариера в МВР и обучението в Симеоново на офицер от ДС ,- в момента цивилен спортен съдия, който по един или друг начин е свързан и с останалите спортисти, поели главоломна бизнес и застрахователна кариера след 1989г. Водещите офицери на тези момчета – силоваци им дават закрила от правосъдието като ги правят треторазрядни сътрудници. А Борисов не крие, че е работил с много от тях.      Доган е бил идеалният агент от ДС , който 3 служби си прехвърлят с най добри отзиви. Той е интелигентен , но и зависим от делата си в полза организацията и провеждането на възродителния процес. Ръководи етническата организация за защита правата на турците, които са нарушени от самата ДС. Panta rei –Всичко тече, всичко се променя. Най вече хората. (Заб.:”Водещ” офицер и „воден” агент са термини от жаргона на службите)   Сега и Борисов и Доган са на позиции които им дават самочувствие и сила. И е естествено да искат да се освободят от общите си стари началници и зависимости, които миришат на кръв и барут.   ДПС бе най-активно при приемане Закона за досиетата – да се разкрие всичко. Тогава и ДОГАН няма да е единственото жигосан с двете букви. Един от козовете на полковниците отпада.   Борисов бе с контингента, който застраховаше с ръка на кобура. Сега някои от тях започват много да говорят. Затова е най- добре да пратим някои от тях в ареста. Поне временно ще млъкнат, а останалите ще се поуплашат.   Хора като Ахмед Емин са видеокамерите, с които полковниците следят „водените”. Хора като Алексей Петров са електрошоковите палки, с които се дисциплинират ”водените”.   Кой ще победи- водещите или водените? Страхувам се да не се сбъдне поговорката „Когато атовете се ритат, магаретата страдат”.    Гласувай:
0
01. анонимен - Сега е лесно
03.03.2010 06:40
Хубаво становище на гн Спасов, но сега, когато не си във властта, се говори и се споделят становища много лесно, защото са неангажиращи...Така и баба знае- допълнение към поместената от него сполучлива поговорка.
цитирай
2. анонимен - вени
07.03.2010 23:22
..
цитирай
3. анонимен - вени
07.03.2010 23:29
до коментар №1:г-н спасов винаги е бил праволинеен.защо мислите ,че като си във властта имаш магическа пръчка.все повече се убеждавам в жертвата ,която направи царя в името на българия-постъпи като майката в притчата за соломон.лошото е ,че чрез медиите ни дезинформират и ,за да прави човек заключения трябва да следи събитията и да ги помни.
цитирай
4. анонимен - наивна приказка за непросветени
11.03.2010 16:10
Ако ДС беше толкова могъща, че чак сега, 20 години след разпускането и, може да върши това, което Минчо и приписва, тя нямаше да допусне 10 ноември. Истината е, че част от мислещите модерно хора в ДС взеха активно участие в събарянето на онова общество и днес са доволни от резултата. Останалите хора от ДС са разпръснати поединично или на малки групички с локално значение. Мита за ДС поддържат заинтересовани хора, които така успяват да блеснат в очите на слепите. Един от тях е Методи Андреев, доста некадърен човек, но темата ДС от време на време му придава значимост. Темата е изгодна и за доста хора с претенции, но без качества, а думичката ДС отстранява конкуренти с качества. Минчо Спасов е любител на притчите за ДС. Разтяга доста лакърдии по темата, но до конкретика не стига. Успява да я избегне, а иначе как?
цитирай
5. анонимен - ВЕНИ
12.03.2010 17:07
тези мислещи хора от дс се подготвяха 3г. преди 10 ноември-изнасяха капитали,правеха външно търговски дружества,държаха и държат каналите за контрабанда и сега 90% от парите са в тях. а парите управляват .
цитирай
6. анонимен - до Вени
13.03.2010 19:34
Тези хора са се подготвяли много повече от 3 години. Десети ноември дойде след многогодишна подготвителна работа на хора, в това число и от ДС. Познатите ни следдесетоноемврийски герои от типа на Филип Димитров, Луджев и сие, се появиха на готово и консумираха ситуацията, поднесена им на тепсия.
Част от хората на ДС, онази част от тях, която не приемаше демокрацията, се ориентира към действия за придобиване на първоначален личен капитал. Те свършиха хиляди гадни дела и днес са сред богатите българи. Но те не са единствените в този план. България беше разграбена и от хора като Костов и сие. Те са повече от хората на ДС и ограбиха повече България от хората на ДС. На Костов и сие им е угодно да говорят, че само ДС е грабило. Устройва ги това.
Аз съм за това-да се отворят досиетата на прехода, за да се види истината. Без тази истина ще продължим да се лъжем, че само ДС ни е виновно.
цитирай
7. анонимен - ВЕНИ
13.03.2010 20:41
съгласна съм,но сдс и бсп единодушно гласуваха законите за разграбването,като мозъчният тръст на сдс беше костов.това бяха законите за частните банки от където се пръкнаха кредитните милионери,настъпи хиперинфлацията.тодор вълчев също единодушно го избраха.друг зак. който единодушно гласуваха беше масовата приватизация,като първата вълна мина още при жан,а втората при костов.а защо не беше кешова,когато биха постъпили някакви капитали,пък и промишлеността щеше да проработи.потърсете книгите на тошо пейков ,който документирано,чрез протоколите от народното събрание,описва горното.но злият гений костов направи още много поразии-пожарите в горите през 2000г. бяха 40 пъти повече,а дървесината,която не губеше пазарните си качества се продаваше от държавата като брак.между впрочем заменките на горите бяха заложени в закона от неговия мандат.първите помии срещу царя идваха в клубовете на сдс като факсове отнеговата централа.
цитирай
8. анонимен - до Вени
13.03.2010 22:49
Да, така е! СДС и БСП действаха по една схема, за която си мислеха, че ще е вечна. Идването на царя им убърка сметките. До ден днешен Костов не може да прости нито на Симеон, нито на НДСВ за това.
Все пак аз съм участник в събитията от онези времена и съм очевидец на почти всичко и нямам нужда от книгата на Тошо Пейков. Нещо повече, по основните въпроси на прехода съм информиран по-добре от него и тук разсъждавам от първа ръка, а не по литературни данни.
СДС е сложно понятие. Трябва да се разглежда със и без Костов, преди и по времето на Костов. През 1997 год. Костов направи от СДС желязна партия по теорията на Ленин. Преди СДС беше движение и коалиция, която по много причини се беше почти разпаднала. Костовото СДС си стисна ръката с БСП. Костовото СДС действаше в синхрон с най-ретроградните кръгове в БСП, не със всички, а с най-ретроградните кръгове. И днес го прави, но чрез ГЕРБ, чрез кръгове в ГЕРБ.
А за ДС само да добавя нещо, което да доизясни тезата ми. Комисията по досиетата разкри сътрудници на ДС хора като Петко Бочаров, Коритаров, Гарелов и др. подобни. Общото между тях е, че не са богати и са интелектуалци, работили за демокрацията. Не се разкри нито един милионер или борец срещу демокрацията. Не се разкри нито един член на движение "Български русофили". Не се разкри нито един, който да е работил със или за КГБ... Разкриха се само тези досиета, за които е преценено, че не са от "нашите".
цитирай
9. анонимен - ВЕНИ.
14.03.2010 16:30
БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМАНИЕТО.ЯВНО СТЕ ЧЕСТЕН,ЕРУДИРАН И МИСЛЕЩ ЧОВЕК.НО МАКАР И ЛАИШКИ,АЗ ПИША ЗАРАДИ ОСНОВНАТА МАСА ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ,КОИТО ЛЕСНО ГИ МАНИПУЛИРАТ,КОИТО ИМАТ КЪСА ПАМЕТ,КОИТО СА ФАНАТИЦИ.АЗ СЪМ ПСИХИАТЪР И СЕ УЧУДВАМ,ЧЕ НЕКОЛЦИНА КОЛЕГИ,КОИТО СА И УМНИ И КРИСТАЛНО ЧИСТИ ВЯРВАТ НА КОСТОВ.ТЕ АСОЦИИРАТ СВОЯ АНТИКОМУНИЗЪМ С ОБРАЗА С ОБРАЗА НА КОСТОВ.А КАКВО ОСТАВА ЗА МАСИТЕ?
цитирай
10. анонимен - ВЕНИ
14.03.2010 16:34
НЕ МОЖАХ ДА НАМЕРЯ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДВИЖЕНИЕ "БЪЛГАРСКИ РУСОФИЛИ".БЕЗ ДА ПРЕТЕНДИРАМ ЗА КОМПЕТЕНТНОСТ,СМЯТАМ ,ЧЕ ЗА ОТВАРЯНЕ НА ДОСИЕТАТА Е КЪСНО.
цитирай
11. анонимен - до Вени
14.03.2010 20:25
Национално движение "Русофили" е точното заглавие. В него факторите са Енчо Москов и Станка Шопова. Много от членовете на БСП са едновременно и членове на това движение. Много депутати, кметове и общински съветници членуват в него.
цитирай
12. анонимен - гей знакомства псков
01.12.2011 07:36
<a href=http://www.qefg.aptekaon.in/sayt-znakomstv-gde-papa.html>Сайт знакомств где папа</a>
<a href=http://www.zgvl.aptekaon.in/seks-znakomstva-g-surgut.html>Секс знакомства г сургут</a>
<a href=http://www.opkuu.aptekaon.in/ctg-7-3.html>Работа в интернете программистом</a>
<a href=http://www.aptz.aptekaon.in/seks-znakomstva-v-hvalinske.html>Секс знакомства в хвалынске</a>
<a href=http://www.yuk.aptekaon.in/sayt-znakomstv-noviy-oskol.html>Сайт знакомств новый оскол</a>
<a href=http://www.sal.aptekaon.in/znakomstva-bez-registracii-besplatno-krasnodar.html>Знакомства без регистрации бесплатно краснодар</a>
<a href=http://www.qxuqi.aptekaon.in/vakansiya-uchastkovogo-pediatra-v-zelenograde.html>Вакансия участкового педиатра в зеленограде</a>
<a href=http://www.swsv.aptekaon.in/sayt-znakomstv-v-tvoem-gorode.html>Сайт знакомств в твоем городе</a>
<a href=http://www.ctyeh.aptekaon.in/kartonno-bumajniy-kombinat-vakansii.html>Картонно бумажный комбинат вакансии</a>
<a href=http://www.gorodo.teapotcosy.com/sayt-znakomstv-manturovo.html>Сайт знакомств мантурово</a>
<a href=http://www.baranovka.masterinstant.info/znakomstva-vich-infitsirovannih-v-ukraine.html>Знакомства вич инфицированных в украине</a>
<a href=http://www.bershad.gettingstart.com/znakomstvo-s-materialami-dela.html>Знакомство с материалами дела</a>
<a href=http://www.ksybv.aptekaon.in/analiz-raboti-soc-pedagoga.html>Анализ работы соц педагога</a>
<a href=http://www.vifjh.aptekaon.in/vakansii-azs-rosneft-moskva.html>Вакансии азс роснефть москва</a>
<a href=http://www.aue.aptekaon.in/sayt-znakomstv-bez-registracii-omsk.html>Сайт знакомств без регистрации омск</a>
<a href=http://www.jdtm.aptekaon.in/posovetuyte-horoshiy-sayt-znakomstv.html>Посоветуйте хороший сайт знакомств</a>
<a href=http://www.kvf.aptekaon.in/ctg-7-7.html>Уроки знакомства с девушками</a>
<a href=http://www.imrl.aptekaon.in/murmansk-znakomstva-mujchini.html>Мурманск знакомства мужчины</a>
<a href=http://www.rqcq.aptekaon.in/znakomstva-g-n-novgorod.html>Знакомства г н новгород</a>
<a href=http://www.dwof.aptekaon.in/seks-znakomstva-gorod-moskva.html>Секс знакомства город москва</a>
<a href=http://www.nmlp.aptekaon.in/znakomstva-plirt-ru.html>Знакомства плирт ру</a>
<a href=http://www.ionyh.aptekaon.in/rabota-dlya-jenshin-v-kolpino.html>Работа для женщин в колпино</a>
<a href=http://www.zastavna.kedija.com/znakomstva-gorod-nikolaev.html>Знакомства город николаев</a>
<a href=http://www.doneck.vivawebhost.net/sayt-znakomstv-may-lav-ru.html>Сайт знакомств май лав ру</a>
<a href=http://www.vashkovcy.eudisofthosting.com/galaktika-znakomstv-besplatnie-dengi.html>Галактика знакомств бесплатные деньги</a>
<a href=http://www.wmcmd.aptekaon.in/administraciya-goroda-krasnoyarska-vakansii.html>Администрация города красноярска вакансии</a>
<a href=http://www.cleclarma.tvrf.biz/znakomstva-g-stariy-oskol.html>Знакомства г старый оскол</a>
<a href=http://www.edsb.aptekaon.in/seks-znakomstva-gus-hrustalniy.html>Секс знакомства гусь хрустальный</a>
<a href=http://www.gorodenka.nxfree.com/intim-znakomstva-gospozha.html>Интим знакомства госпожа</a>
<a href=http://www.thzua.aptekaon.in/vostochniy-ekspress-bank-moskva-vakansii.html>Восточный экспресс банк москва вакансии</a>
<a href=http://www.tgawy.aptekaon.in/udalennaya-rabota-v-yandekse.html>Удаленная работа в яндексе</a>
<a href=http://www.jbsh.aptekaon.in/chastnie-obyavleniya-moskva-znakomstva.html>Частные объявления москва знакомства</a>
<a href=http://www.yge.aptekaon.in/seks-znakomstva-kansk.html>Секс знакомства канск</a>
<a href=http://www.ananev.free4webhost.com/seks-znakomstva-dlya-zhenatih.html>Секс знакомства для женатых</a>
<a href=http://www.almaznaja.purihost.com/vzlom-anketi-na-sayte-znakomstv.html>Взлом анкеты на сайте знакомств</a>
<a href=http://www.mkz.aptekaon.in/znakomstva-s-devushkami-v-kemerovo.html>Знакомства с девушками в кемерово</a>
<a href=http://www.borispol.goclickhost.com/sms-znakomstva-donetsk.html>Смс знакомства донецк</a>
<a href=http://www.wnc.aptekaon.in/socialnaya-set-intim-znakomstv.html>Социальная сеть интим знакомств</a>
<a href=http://www.ekoz.aptekaon.in/ctg-8-1.html>Служба знакомств в барнауле</a>
<a href=http://www.iiawg.aptekaon.in/ciklogramma-raboti-vospitatelya-gpd.html>Циклограмма работы воспитателя гпд</a>
<a href=http://www.zborov.kedija.com/intim-znakomstva-v-n-novgorode.html>Интим знакомства в н новгороде</a>
<a href=http://www.gadjach.webtesto.info/gey-znakomstva-ulyanovsk.html>Гей знакомства ульяновск</a>
<a href=http://www.jpbpv.aptekaon.in/poslednie-vakansii-v-ufe.html>Последние вакансии в уфе</a>
<a href=http://www.eixt.aptekaon.in/znakomstva-geev-v-permi.html>Знакомства геев в перми</a>
<a href=http://www.dolinskaja.vivawebhost.net/znakomstva-dlya-seksa-individualki.html>Знакомства для секса индивидуалки</a>
<a href=http://www.ijlz.aptekaon.in/znakomstvo-s-devushkami-perm.html>Знакомство с девушками пермь</a>
<a href=http://www.jlkyr.aptekaon.in/rabota-v-chehove-ohrana.html>Работа в чехове охрана</a>
<a href=http://www.ekfas.aptekaon.in/vakansiya-sistemniy-administrator-ryazan.html>Вакансия системный администратор рязань</a>
<a href=http://www.drogobych.vivawebhost.net/ufa-znakomstva-ru.html>Уфа знакомства ру</a>
<a href=http://www.nqvp.aptekaon.in/bdsm-znakomstva-obyavleniya.html>Бдсм знакомства объявления</a>
<a href=http://www.armjansk.web4free.org/sayt-znakomstv-romantika-ru.html>Сайт знакомств романтика ру</a>
<a href=http://www.burshtyn.kuncihost.net/nomer-aska-znakomstva.html>Номер аська знакомства</a>
<a href=http://www.enau.aptekaon.in/dlya-intimnih-otnosheniy-sayt-znakomstv.html>Для интимных отношений сайт знакомств</a>
<a href=http://www.bomx.aptekaon.in/seks-znakomstva-balakleya.html>Секс знакомства балаклея</a>
<a href=http://www.ionyh.aptekaon.in/vakansiya-mejdunarodniy-otdel.html>Вакансия международный отдел</a>
<a href=http://www.bahchisaraj.byshare.net/pismo-dlya-znakomstva-s-muzhchinoy.html>Письмо для знакомства с мужчиной</a>
<a href=http://www.eixt.aptekaon.in/ctg-8-7.html>Татар ру знакомства</a>
<a href=http://www.dyjta.aptekaon.in/puskonaladochnie-raboti-gazovogo-oborudovaniya.html>Пусконаладочные работы газового оборудования</a>
<a href=http://www.yeje.aptekaon.in/www-rambler-ry-znakomstva.html>Www rambler ry знакомства</a>
<a href=http://www.xkekl.aptekaon.in/pyaterochka-vakansii-kamishin.html>Пятерочка вакансии камышин</a>
<a href=http://www.ekoz.aptekaon.in/znakomstva-mamba-tambov.html>Знакомства мамба тамбов</a>
<a href=http://www.wxk.aptekaon.in/obshee-znakomstvo-s-organizmom-cheloveka.html>Общее знакомство с организмом человека</a>
<a href=http://www.grebjonka.teapotcosy.com/seks-partneri-znakomstva.html>Секс партнеры знакомства</a>
<a href=http://www.sgmv.aptekaon.in/seks-znakomstva-latviya.html>Секс знакомства латвия</a>
<a href=http://www.iotzu.aptekaon.in/ctg-7-1.html>Кадровые агентства казани вакансии</a>
<a href=http://www.yge.aptekaon.in/seks-znakomstva-kanash.html>Секс знакомства канаш</a>
<a href=http://www.drff.aptekaon.in/kohaymos-perviy-sayt-znakomstv-mamba.html>Кохаймось первый сайт знакомств мамба</a>
<a href=http://www.zrzd.aptekaon.in/sayt-znakomstv-bez-registracii-penza.html>Сайт знакомств без регистрации пенза</a>
<a href=http://www.imrl.aptekaon.in/odnoklassniki-znakomstva-ukraina.html>Одноклассники знакомства украина</a>
<a href=http://www.srux.aptekaon.in/znakomstva-seks-vayf.html>Знакомства секс вайф</a>
<a href=http://www.vashkovcy.eudisofthosting.com/gorod-salavat-seks-znakomstva.html>Город салават секс знакомства</a>
<a href=http://www.imrl.aptekaon.in/belovo-znakomstva-intim.html>Белово знакомства интим</a>
<a href=http://www.blwkq.aptekaon.in/analiz-raboti-rayonnogo-metodicheskogo-obedineniya.html>Анализ работы районного методического объединения</a>
<a href=http://www.sxr.aptekaon.in/onlayn-chat-seks-znakomstv.html>Онлайн чат секс знакомств</a>
<a href=http://www.kxlxv.aptekaon.in/montajnik-jelezobetonnih-konstrukciy-vakansii.html>Монтажник железобетонных конструкций вакансии</a>
<a href=http://www.glinjany.amania.web.id/sayt-znakomstv-harkov-seks.html>Сайт знакомств харьков секс</a>
<a href=http://www.wjgl.aptekaon.in/sayt-znakomstv-www-eroklas-ru.html>Сайт знакомств www eroklas ru</a>
<a href=http://www.gajsin.amania.web.id/mamba-znakomstva-surgut.html>Мамба знакомства сургут</a>
<a href=http://www.aleksandrija.purihost.com/skachat-besplatno-galaxy-znakomstv.html>Скачать бесплатно galaxy знакомств</a>
<a href=http://www.lyhn.aptekaon.in/sving-znakomstva-v-voroneje.html>Свинг знакомства в воронеже</a>
<a href=http://www.dneprodzerzhinsk.d-rocket.us/znakomstva-s-invalidami-bez-registratsii.html>Знакомства с инвалидами без регистрации</a>
<a href=http://www.nnh.aptekaon.in/znakomstva-gorod-orenburg.html>Знакомства город оренбург</a>
<a href=http://www.pkqf.aptekaon.in/ctg-1-2.html>Приватная газета знакомства</a>
<a href=http://www.zqxpa.aptekaon.in/injener-proektirovshik-vakansii-saratov.html>Инженер проектировщик вакансии саратов</a>
<a href=http://www.oft.aptekaon.in/skachat-besplatniy-skript-sayta-znakomstv.html>Скачать бесплатный скрипт сайта знакомств</a>
<a href=http://www.lssx.aptekaon.in/sayt-znakomstv-layf-planet.html>Сайт знакомств лайф планет</a>
<a href=http://www.cqk.aptekaon.in/vecher-znakomstv-studentov.html>Вечер знакомств студентов</a>
<a href=http://www.valpi.aptekaon.in/rabota-uchitel-nachalnih-klassov-kiev.html>Работа учитель начальных классов киев</a>
<a href=http://www.nycx.aptekaon.in/intim-znakomstva-v-ivanove.html>Интим знакомства в иванове</a>
<a href=http://www.slceh.aptekaon.in/vakansii-v-zaporoje-menedjer-ofis-menedjer.html>Вакансии в запорожье менеджер офис менеджер</a>
<a href=http://www.rbu.aptekaon.in/seks-znakomstva-beloreck.html>Секс знакомства белорецк</a>
<a href=http://www.cuke.aptekaon.in/intim-znakomstva-bez-registracii-krasnodar.html>Интим знакомства без регистрации краснодар</a>
<a href=http://www.lens.aptekaon.in/znakomstvo-ufa-top.html>Знакомство уфа топ</a>
<a href=http://www.opkuu.aptekaon.in/vakansii-ohrana-sutki-troe.html>Вакансии охрана сутки трое</a>
<a href=http://www.ncyh.aptekaon.in/sayt-seks-znakomstv-v-orle.html>Сайт секс знакомств в орле</a>
<a href=http://www.artjomovsk.web4free.org/intim-znakomstva-obninsk.html>Интим знакомства обнинск</a>
<a href=http://www.epif.aptekaon.in/seks-znakomstva-ufa-besplatno.html>Секс знакомства уфа бесплатно</a>
<a href=http://www.aywbr.aptekaon.in/rabota-jukovskiy-sekretar.html>Работа жуковский секретарь</a>
<a href=http://www.gorodnja.teapotcosy.com/porno-znakomstva-rostov-na-donu.html>Порно знакомства ростов на дону</a>
<a href=http://www.vifjh.aptekaon.in/spb-prokuratura-vakansii.html>Спб прокуратура вакансии</a>
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: spassovm
Категория: Политика
Прочетен: 646692
Постинги: 106
Коментари: 569
Гласове: 471
Календар
«  Януари, 2019  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031