Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.01.2009 07:35 - ПАРЦУЦА ОТ ПОДИРКИ
Автор: spassovm Категория: Политика   
Прочетен: 2155 Коментари: 0 Гласове:
0



 

Ами въобще не е сложно!

Здравите, патриотични сили апелират, а президент родненкий наш  советует „ЧТО ДЕЛАТЬ”:

1.Правителството да вземе високопатриотичното и отговорно решение да пусне 4 блок.(1 месец)

2.Четвърти блок да работи с подирки (остатъци) от ядрено гориво  (4-5 месеца).

3.След това ще трябва да го спрем.

4.Да променим договора с Еврокомисията.(4-5 месеца?!?!)

5.Да получим подписа на 26 държави, включително Гърция, Австрия, Холандия, чиито Сидеровци, Каракачановци и Първановци само все още развяват черното знаме на „Курск” и Чернобил.(100- 200 месеца или до излизане на тези държави от ЕС).

6.С полученото разрешение да поръчаме ново гориво (5-6 месеца за изработване и доставка).

7.Пускаме 4 блок и България затъва в благоденствие окъпана в токови вълни.

 

Не обръщайте внимание на малките детайли от рода на:

По т.2- ядрения енергетик и бивш служител на АЕЦ Георги Котев твърди,че ядреното гориво, внесено чрез посреднически фирми на енергийната мафия от Русия е с непредвидимо поведение. Още повече когато говорим за „подирки” от него.

По т.4- не е ясно кой ще сменя регистрационните табели на автомобилите (ние ли напускаме ЕС или изгонваме  Австрия, Гърция, Холандия?).

По т.7-не е ясно защо докато работеха 3 и 4 блок нямаше такава баня на благоденствието. Но след затварянето им икономическия растеж на България стана един от най-високите в Европа.

И накрая не е ясно колко месеца  ще се съберат за свършването на целия героичен почин. Но те със сигурност ще надхвърлят експлоатационният срок на 4-ти блок- 31.12.2011 г.

Но какво от това- до тогава патриотите ще са спечелили изборите.

 

Qui prodest?” –Кой има полза? (Въпрос, задаван от римските юристи при започване разследването на всяко престъпление):

И си отговарям- тези, които наскоро се научиха да пият уиски, а тровят народа с парцуца:

-Руското енергийно лоби, което е на входа и изхода на енергетиката ни. И има интерес да продължи да държи стегнати клещите на монопола си за доставки на ядрено гориво, газ (и социализъм). Те ни внушават, че няма защо да бързаме с АЕЦ Белене- ами там гориво ще можем да доставяме от цял свят (златната кокошка може да излети от московската клетка); Внушават ни, да строим СИН ПОТОК -пак с руска газ. И че няма защо да бързаме с НАБУКО, защото за него няма газ. И КРИЯТ официални оферти, които вече имаме, за да го пълним.

-Ковачки, който под предтекста на чл. 36 от договора иска да прави „мръсен” ток от затворените си мини без да инвестира в исканите от Европа сероочистки.

 

 

Кой губи?

Всички останали българи.

Тези, които не вярваме, че с подирки в закърпен селски казан ще направим хубава ямболска гроздова. И знаем, че ако искаме да променим България трябва да мислим за НОВОТО, модерното , което ще ни донесе дългосрочен просперитет и относителна независимост.

Жалко, че медийния и финансов потенциал на тези, които все ги дърпа към миналото, към гайките на Тодор Живков и развития социализъм е толкова голям. И жалко е , че все още има хора, които се хващат.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: spassovm
Категория: Политика
Прочетен: 933242
Постинги: 106
Коментари: 569
Гласове: 472
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031